Beats&Bites - Foodtruckfestival 2024

Event Info

  • 30 Aug, 2024
  • max.
  • 01 Sep, 2024
  • Equestrian
  • Others
others

Beats&bites - foodtruckfestival 2024

Save the date! 🎉

Kom naar het BEATS & BITES foodtruckfestival, dat plaatsvindt van 30 augustus tot 1 september op Sentower Park - Oudsbergen! 🍔🌮🍕
 
🗓️ Markeer je kalenders voor een fantastisch weekend vol heerlijk eten, geweldige muziek en ongelooflijke sfeer! Hier is wat we voor jou in petto hebben:
 
🎧 Vrijdag 30 augustus: Afterwork Party met DJ
Ontspan en luid je weekend in met een episch afterwork-feest! Dans de hele avond op de elektrische beats van onze getalenteerde DJ terwijl je geniet van overheerlijke hapjes van diverse foodtrucks. Het is de perfecte manier om los te gaan en het einde van de week te vieren!
 
🎵 Zaterdag 31 augustus: Live Muziek & Afterparty
Maak je klaar voor een muzikaal spektakel! Geniet van live optredens van getalenteerde artiesten, die je betoveren met hun soulvolle melodieën. En het feest stopt niet! Blijf hangen voor het bruisende afterparty, waar je kunt dansen op de muziek en kunt genieten van smakelijke lekkernijen van onze fantastische foodtrucks.

🎉 Zondag 1september: Familiedag met Kinderanimatie
Neem het hele gezin mee voor een dag vol plezier! Ons festival verandert in een wonderland voor kinderen, met spannende animaties, spelletjes en activiteiten om ze de hele dag bezig te houden. Terwijl de kleintjes zich vermaken, kun je genieten van een grote verscheidenheid aan heerlijk eten, variërend van internationale delicatessen tot lokale favorieten.
 
🎟️ Gratis toegang! 🆓
 
Inderdaad, toegang tot het BEATS & BITES foodtruckfestival is helemaal gratis! Dus verzamel je vrienden, familie en collega's en sluit je aan bij ons op Sentower Park voor een weekend vol gastronomische lekkernijen, opzwepende muziek en onvergetelijke herinneringen.
 
𝗢𝗣𝗘𝗡𝗜𝗡𝗚𝗦𝗨𝗥𝗘𝗡 📆
✔️ Vrijdag 30 augustus, 17:00 - 22:00 uur
✔️ Zaterdag 31 augustus, 12:00 - 22:00 uur
✔️ Zondag 1 september, 12:00 - 18:00 uur
 
📍 Reserveer de data, verspreid het nieuws en maak je klaar voor een episch feest voor de zintuigen! We zien je graag op het BEATS & BITES foodtruckfestival! 🍽️🎶✨
 

Gallery

return