Ongekende strijd voor Animo Cup 2018

Ongekende strijd voor Animo Cup 2018

Ongekende strijd voor Animo Cup 2018

/
Smart 4Four

Ongekende strijd voor Animo Cup 2018

Tijdens het weekend van 23 tem 25 februari kennen de winnaars van de felbegeerde Animo Cup! Wie zal er als winnaar van de Animo Cup GP naar huis rijden met zijn spiksplinternieuwe Smart 4Four powered by Groep Jam? Sta je niet bovenaan de ranking, geen probleem. Iedereen kan inschrijven via ers.galop.be

Het beloofd alleszins  een spannende strijd te worden aan de top van de ranking. In de grote tour staan Sam Polleunis en Karel Cox op een gedeelde eerste plaats. Echter, het is zeker niet eenzaam aan de top, want zij worden nauw op de hielen gezeten door Charlotte Spaas en Bernado Alves (winnaar 2017). Deze 2 delen immers de derde plaats ex aequo. De top 10 is vervolledigd door Thibault Philippaerts, Isaac Hall, Graham Gillespie, Maelle Martin (ashford Farm), Alexander Housen en Brecht Goossens. Alles kan nog gebeuren tijdens de finale!!

Ook in de ranking van de rubrieken over een hoogte van 1m30 staat Sam Polleunis voorlopig op de eerste plaats. Kan hij net zoals vorig jaar deze rubriek winnen? Hij word namelijk nauw op de hielen gezeten door Femke Neven en Kim Colaers!

share this article: