Equestrian center


Het state-of-the-art hippisch centrum bestaat uit een multifunctionele hal met vier indoorpistes (85m x 40m, 70m x 30m, 47m x 25m, 47m x 25m). De grootste piste is omgeven door een zittribune met ongeveer 1.250 zitplaatsen en een viptribune met 800 zitplaatsen.

In de hal bevinden zich tevens verschillende feestzalen, een cafetaria, vergaderruimtes, een ruitershop, een fitnessruimte etc..

De hal is omgeven door twee buitenpistes (115mx70m, 100mx50m) en twee inrijpistes (70mx40m, 50mx30m). Zowel de buitenpistes als de inrijpistes worden te huur aangeboden.

Alle pistes, zowel indoor als outdoor zijn voorzien van een kwalitatieve geopad, all-weather, bodem. Deze bodem moet ervoor zorgen de paarden steeds in de optimale omstandigheden kunnen presteren. 

Achteraan het domein bevindt zich de parking waar we steeds tot >100 vrachtwagens kunnen parkeren. Deze parking is volledig verhard met klinker, wat voor het optimaal comfort zorgt voor zowel ruiter, sympathisant alsook voor de vrachtwagens. Aansluitend aan deze parking is er de ruimte om tot wel 500 paardenstallen te plaatsen. Deze stallen worden (voornamelijk) gebruikt tijdens onze internationale wedstrijden en zorgen ervoor dat de paarden steeds dicht bij het event worden gestald, maar toch afgescheiden verblijven van de toeschouwers. 

Binnen Sentower Park zijn er een klein aantal paarden op vaste basis gestald. Sentower Stables is dagelijks bezig met het zoeken en opleiden van kwalitatieve paarden. Bent u op zoek naar een paard, recreatief of professioneel, twijfel dan zeker niet om hen te contacteren. Zij zullen steeds trachten om een paard op uw maat te selecteren uit hun portofolio! Interesse, kijk dan zeker eens op hun website
 
Nog niet overtuigd van de troeven van Sentower Park? Bekijk dan zeker onze gallerij 'Accomodatie' en onze promo-video's op youtube voor een goede impressie te krijgen van onze accommodatie.

Wenst u graag een persoonlijk woordje uitleg rond het ontstaan, de dagelijkse werking en de toekomst van Sentower Park? Vraag dan zeker eens naar de formules voor een persoonlijke rondleiding door één van de key figuren binnen Sentower Park. Dit kan altijd 'gepaard' gaan met enige hapjes of drankjes. Meer info via mail:  klik hier